LINKÖPINGS SMIDESSERVICE

Din lokala stålbyggare

läs mer om våra tjänster

VI ÄLSKAR STÅL
OCH PLÅTBEARBETNING

Linköpings Smidesservice AB är ett verkstadsföretag som arbetar med stål till bygg, industri och fastighetsbolag. Inom bygg-sektorn producerar vi för både nyproduktion och för om/tillbyggnad. Vi är det lokala alternativet som med stor flexibilitet förenklar våra kunders vardag. Gemensamt hittar vi lösningar på både små och stora problem.

  • Skräddarsydda lösningar allt från rostfria räcken till avancerade stålkonstruktioner.

  • Korta ledtider och brinnande engagemang

  • Slutprodukt i toppklass!

vad vi står för

ALLA PROJEKT

Våra senaste
projekt

Genom åren har vi avslutat många projekt. Här bredvid är några av de projekten som vi är lite extra stolta över bland annat Armaturen, Universitetssjukheset, Ebbepark och i Linköping.

ETT GOTT GÄNG
SOM DU KAN LITA PÅ

I detta arbete är våra duktiga medarbetare vår främsta resurs. Samtliga är öppna och sociala som drivs av att leverera ett arbete av högsta kvalitet. Därför satsar vi också på vår personal, till exempel så har vi fräschat upp våra personalutrymmen och byggt ett gym och en lounge, vilket blivit ett riktigt lyft!

Ta del av vår personal
logotyp ebbepark
Logotyp Snabbgross
Logotyp Universittessjukhuset Linköping

BRA PRODUKTER
– INGET KRÅNGEL!

Vår styrka är att skräddarsy lösningar till våra kunder, där vi erbjuder allt från rostfria räcken till avancerade stålkonstruktioner. Oavsett vad du anlitar oss för kan du räkna med korta ledtider, ett brinnande engagemang och en slutprodukt i toppklass!

Vad vi står för